Van 06 tot 09 februari 2020 op Autoworld

Opening op uitnodiging
donderdag 6 februari

Tentoonstelling datum :
van vrijdag 07 tot zondag 09 februari

Openingstijden :
Vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur
Zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur

On the Move

De tentoonstelling

« Pêcheur de Lune » is verheugd de organisatie van zijn 5de tentoonstelling aan te kondigen.

« On the Move », unieke kortstondige galerij, met als thema mobiliteit, vindt plaats van 06 tot 09 februari 2020 in het prestigieuze Autoworld Museum in het Jubelpark in Brussel.

Mobiliteit, de kern van onze stedelijke en ecologische bekommernissen, wordt niet door iedereen op dezelfde manier ervaren.

De kunstenaars, die « anders » worden genoemd, zullen ons laten zien wat de mobiliteit van gisteren, vandaag en morgen voor hen betekent door middel van hun schilderijen, tekeningen en sculpturen.

Organisatie van :

De symboliek

Het thema is in harmonie met dit museum dat beweging en een bepaalde vorm van vrijheid symboliseert.

Onze wil tijdens deze 4 dagen is om de tentoonstelling zo dynamisch mogelijk te maken door eerst het vernissage op donderdag 06 februari en daarna door verschillende activiteiten zoals: forum, conferentie, en onze lieve kinderen niet vergeten, die het museum en de tentoonstelling zullen bezoeken en de kunstenaars zullen ontmoeten.

Ons doel is om van deze efemere tentoonstelling een must te maken.

Het talent van de handicap om « normale » kinderen te helpen die door het leven worden misbruikt.

Onze vereniging

Om een glimlach te krijgen, om te lachen, om de zorgen, tranen en verdriet van kinderen, die mishandeld worden door het leven dat hen is opgedrongen, tijdelijk opzij te zetten. Dit is het doel van de leden van de vereniging, die als filosofen uit « Olivier Rameau’s kleine wereld », ‘s nachts, gewapend met een hengel met een hartvormige haak, de weerspiegeling van de maan op het water gaan grijpen.

Onze artiesten

De tentoonstelling wordt onder leiding van onze curator Sonia Deroeck gehouden, die de werken selecteert en vooral de kunstenaars van verschillende Belgische instellingen motiveert.

Reeds erkend in verschillende musea en exposerend in heel Europa, zijn sommige kunstenaars in het Musée d’Art Brut in Oslo aanwezig, een referentie in dit gebied.

Organisatie

Het organisatiecomité van de tentoonstelling wordt door professionals geleid, die elk hun expertise op hun vakgebied inbrengen; fotograaf, persrelaties, media, creatie van evenementen, hostess office, communicatie…

On the Move
On the Move